Referencer

Vores kunder sætter stor pris på vores koncept og service i forbindelse med askespredning på havet, idet det er en unik måde at tage afsked med et kært familiemedlem. Der er fuld dokumentation for, hvor asken er spredt.

Læs derfor videre om vores gode kundehistorier nedenfor:

  • ”Min kære fader eneste ønske var at blive spredt over Øresund. Han var ivrig lystfisker og nød fisketurerne på Øresund. For at opfylde hans ønske, søgte vi på nettet og fandt hjemmesiden askespredninger.dk. Her tilbydes en fin afsked til en fair pris. Vi valgte at købe den flotte Sø-urne og modtog efterfølgende et billede med angivelse af hvor på Øresund asken blev spredt, som et dejligt sidste minde om min far."

    Morten Petersen
  • ”Efter en fin bisættelse bestilte vi Askespredninger.dk til at foretage Viggos sidste rejse ud på Øresund. Vi fik afhentet urnen og kort efter fik vi et fint brev med et fint billede af urnen samt præcis koordinat på hvor asken blev spredt på havet. Vi fik en fin behandling og kan kun anbefale andre at kontakte dem"

    Birgit Hansen
  • "Efter anbefaling fra vores venner bestilte vi en askespredning af vores kære morfar Hans. Det blev en fin afsked, som vi vil mindes hvert år, når vi sejler til Veen."

    Søren Jensen København
Kontakt os

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search