Om os

Som bedemandsforretning med flere års erfaring fra branchen har vi igennem de senere år oplevet en stigende interesse og efterspørgsel for at få afdødes aske spredt over havet, som en alternativ afsked for et kært familiemedlem.

Tidligere var det typisk søfolk, sejlere og bosiddende tæt på havet, som ønskede at få asken spredt over havet. Men i dag ønsker flere og flere mennesker individuelt at planlægge deres egen begravelse kaldet ”Min sidste vilje”. Her er det muligt at angive, hvor man ønsker urnen skal ned. Kirkeministeriet har åbnet op for at tillade aspespredninger, hvis afdøde inden sin død skriftligt har nedfældet ønsket om at bliver spredt på havet. Alternativt godkendes det også hvis familien underskriver en fuldmagt på, at det var afdødes ønske. Det er dog noget som begravelsesmyndigheden tager stilling til fra gang til gang.

For at kunne opfylde vores kunders sidste ønske om askespredning har vi derfor lanceret hjemmesiden www.askespredninger.dk som vi håber, at I vil tage godt imod.

 

Vi tilbyder følgende ydelse

  • Askespredning over Øresund via egen motorbåd
  • Få et digitalt minde – Billede med kompasangivelse af, hvor asken er spredt
  • Vi sejler urnen ud på åbent hav på Øresund og spreder asken på en værdig måde
  • Modtag en E-mail med det digitale minde fra askespredningen

Vores vision er at tilbyde vores kunder en unik afsked for den afdøde.

Vi håber at høre fra dig hvis du overvejer eller ønsker at bestille en askespredning over Øresund, således at vi kan afvikle den sidste rejse helt i afdødes ånd.

Med venlig hilsen og på genhør

Thorbjörn

Kontakt os

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search