Hvorfor Askespredning?

Askespredning på åbent hav er en unik og mindeværdig afsked for afdøde, som flere og flere ønsker skal være deres sidste rejse.

Det er typisk noget man selv beslutter og planlægger, inden man dør – alternativt informerer familien om, at det skal planlægges efter bisættelsen.

Askespredning er en alternativ afsked i forhold til en urnenedsættelse på kirkegården, og i takt med kirkegårds priserne er steget over 1.000% de sidste 20 år, så er det blevet en bekostelig affære, at blive nedsat på kirkegården.

Ofte giver det også mere ro hos de efterladte årene efter dødsfaldet, da mange kan få dårlig samvittighed over et gravsted, som man ikke får besøgt så ofte som man gerne ville. Alternativet er Øresund, hvor man så med glæde kan se over sundet, og mindes sine kære som er stedt til hvile.

Det er den eneste anden mulighed, når man bliver brændt på et krematorium, 9 ud 10 danskere bliver i dag bisat og kremeret.

Ifølge Danmarks statistik blev der godkendt mere end 2.500 askespredninger i 2013 og tallet er steget siden da.

hav2

Der er flere fordele ved at bestille en askespredning. Først og fremmest er det meget billigere end et traditionelt gravsted på en kirkegård. Det er det eneste alternativ til et købe et gravsted på kirkegården, men mindre at kan har egen grund større end 5000 kvm.

Så ønsker I en unik afsked for afdøde og gerne vil spare en del penge, så er askespredning på Øresund det helt rigtige valg.

Kontakt derfor Askespredninger.dk for bestilling eller rådgivning på området.

Kontakt os

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search